Seizoenplaatsen

voor een tourcaravan of stacaravan

Geniet u het liefst het hele seizoen van uw eigen plekje op de camping? Dan is een seizoenplaats op onze camping echt iets voor u. Heerlijk, ieder weekend of vrije dag naar uw eigen plekje.

Op het ruime terrein van onze camping is er de mogelijkheid om een comfortabele seizoenplaats voor uw kampeermiddel uit te zoeken. De velden hebben ieder hun eigen karakter en indeling en de beplanting zorgt ervoor dat u voldoende privacy heeft. Gaat u voor iets meer luxe? Dan is een comfort of comfort+ plaats wellicht iets voor u.

De kinderen kunnen zich in de speeltuin of in het zwembad vermaken en in het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Zij zorgen voor vele activiteiten zoals playbackshow, bosspelen, familiespellen en bingo. De kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Ook is er genoeg te doen in de omgeving zoals de vele fiets- en wandelpaden, verschillende zwemplassen en vergeet geen bezoekje te brengen aan de schaapskooien. Hier kun je zien hoe de herder ’s ochtends vertrekt en in de middag weer aankomt met zijn schapen.

Wij bieden de mogelijkheid om op een aantal van onze seizoenplekken een stacaravan te plaatsen. Neem contact met ons op of bekijken de beschikbare plaatsen.

 

Kom gerust een keer een kijkje nemen en ervaar het gevoel van een heel seizoen vakantie!

Benieuwd naar de tarieven? Bekijk ze hier