Kamperen in rust

Kamperen, wie heeft dat nou niet gedaan? ’s Morgens in de zon een lekker bakje koffie en vers afgebakken broodjes. De kinderen vermaken zich uitstekend en maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Kamperen op familie camping Hoeve aan den Weg betekent genieten van de ruimte en de rust die het Drents Friese Wold te bieden heeft. Onze ruime kampeerplaatsen, liggen rond gezellige veldjes of aan gezellige paadjes en bieden veel privacy. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. Of je nou met een caravan, tent, camper of vouwwagen komt er is altijd wel een geschikte plaats. En wil je tijdens je vakantie even het thuisfront een leuke vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem. Met een code kun je makkelijk inloggen op het wifinetwerk.

Je trouwe viervoeter is ook welkom bij ons met een maximum van 2 honden op een plaats. Op alle plaatsen is het toegestaan om één auto op je kampeerplaats te hebben, mits dit op de plaats past. 

Wij bieden standaard, comfort en comfort+ plaatsen aan. Op de camping hebben wij geen aparte plaatsen voor campers. Op alle plaatsen kunnen ook campers staan.

 Wilt je kamperen voor een langere periode? Neem dan eens een kijkje bij onze kampeerarrangementen.

Drenthe staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

Planten.jpg

De ruime kampeerplaatsen zijn afgescheiden door middel van beplanting waardoor de privacy gewaarborgd is en liggen veelal rond gezellige veldjes. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. 

U heeft ruime keuze om een plaats uit te zoeken op een veld met of zonder speeltoestel, met of zonder water en afvoer, nabij een sanitairgebouw, nabij het zwembad, noem maar op! 

Kindvriendelijk kamperen

Onze kleinste gasten kunnen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin, op het springkussen of in het zwembad en in het hoogseizoen zijn Elle, Izzy en de meiden en jongens van het van het recreatieteam er om zowel de allerkleinsten als de jeugd en de volwassenen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Programma animatieteam
Kamperen groep.jpg

Groepsboeking

Genieten met vrienden en familie

Camping Hoeve aan den Weg is niet alleen gezellig met het gezin, maar ook hele families, vriendengroepen en/of verenigingen! Wilt u graag met een groep komen kamperen, neem dan eens contact op. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Van een plaats op de camping, tot onze verhuur accommodaties. Ook heerlijk eten met de hele groep in ons gezellige eetcafé behoort tot de opties.