Kamperen in rust

Kamperen, wie heeft dat nou niet gedaan? ’s Morgens in de zon een lekker bakje koffie en vers afgebakken broodjes. De kinderen vermaken zich uitstekend en maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.  

Kamperen op camping Hoeve aan den Weg betekent genieten van de ruimte en de rust die het Drents Friese Wold te bieden heeft. Onze ruime kampeerplaatsen, liggen rond gezellige veldjes of aan gezellige paadjes en bieden veel privacy. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. Of u nou met een caravan, tent, camper of vouwwagen komt er is altijd wel een geschikte plaats. 

En wilt u tijdens uw vakantie even het thuisfront een leuke vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem. Met een code kunt u gemakkelijk inloggen op het wifinetwerk.

Drenthe staat garant voor een onvergetelijke vakantie! 

Planten.jpg

De ruime kampeerplaatsen zijn afgescheiden door middel van beplanting waardoor de privacy gewaarborgd is en liggen veelal rond gezellige veldjes. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. 

U heeft ruime keuze om een plaats uit te zoeken op een veld met of zonder speeltoestel, met of zonder water en met of zonder afvoer, nabij een sanitairgebouw, nabij het zwembad, noem maar op! 

Kindvriendelijk kamperen

Onze kleinste gasten kunnen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin, op het springkussen of in het zwembad en in het hoogseizoen zijn Elle, Izzy en de meiden en jongens van het van het recreatieteam er om zowel de allerkleinsten als de jeugd en de volwassenen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Programma animatieteam
Kamperen groep.jpg

Trekkersveld

back to basic

Schoolkamp of vriendenweekend? Zoekt u een veld voor een grote(re) groep? Dan is het trekkersveld misschien wel iets voor u. Neem even contact op voor meer informatie.