Faciliteiten en Voorzieningen

Camping Hoeve aan den Weg beschikt over verschillende faciliteiten. 

Zwembad hoeve aan den weg.jpg

Verwarmd zwembad

met peuterbad en ligweide

Bij de camping hoort heerlijk zwembad waar jong en oud zich urenlang kunnen vermaken. Rondom het zwembad ligt een grote ligweide. Voor iedereen is er plek. 

Het peuterbadje heeft een waterdiepte van 20 en 40 cm diep. De kleintjes kunnen zich hier uitstekend vermaken. Het grote bad is 1.40m diep. Gaat u baantjes zwemmen of vermaakt u zich met de (klein)kinderen?

Beide baden worden verwarmd met zonne-energie. Zo kunt u ook op minder warme dagen geniet van het zwembad.

Er is geen permanent toezicht aanwezig dus is het verstandig uw kinderen en niet alleen te laten zwemmen. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico. 

Speeltuin, sport- en speelveld.

Voor ieder wat wils.

Op ons terrein vind u verschillende speeltoestellen. Zo hebben de velden de Gagel en de Lariks midden op het veld een speeltoestel. Hier kunnen de kinderen klimmen, klauteren en spelen in het zand.

Naast het eetcafé vind u een grote speeltuin met een air trampoline. Eén van de favorieten speeltoestellen van de kinderen. Voor een potje voetbal kunt u terecht op het sport- en speelveld. Hier worden in het hoogseizoen ook spelen gehouden. De kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken.

_DSC3278.jpg

Receptie

Dagelijks verse broodjes en meer

Bij de receptie kunt u, onder andere, terecht voor:

  • informatie over de camping en omgeving;
  • verse broodjes (op bestelling);
  • snoep;
  • kranten;
  • wandel- en fiets routes;
  • wifi vouchers;
  • gas flessen;
  • ansichtkaarten en postzegels;

Openingstijden          

Maandag t/m zaterdag           09:00 - 16:00
Zondag                                   10:00 - 16:00

In de winter is de receptie gesloten maar wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. 

 

Verwarmde sanitaire gebouwen

met babyroom en invalide- en seniorenruimte.

Centraal gelegen op de camping vind u onze sanitaire gebouwen. Deze bestaan uit douche- en toilet ruimtes. Hier kunt u terecht voor een warme douche of om de afwas te doen. Tevens kunt u hier terecht om het chemische toilet te ledigen. De verwarmde gebouwen worden iedere dag meerdere keren schoon gemaakt.

Een aantal voorzieningen zoals de familie ruimte en de senioren/gehandicapte ruimte zijn voorzien van een slot. Een sleutel voor deze ruimtes ophalen bij de receptie. U levert de sleutel aan het einden van uw vakantie weer in. 

De douches werken op €0,50 muntjes.

texting-1490691_1920.jpg

Wi-Fi

Overal verbonden

Op onze camping beschikt over een goed Wi-Fi netwerk. De 24 masten op de camping zorgen ervoor dat u ook op vakantie verbonden blijft met familie en vrienden. Zij moeten tenslotte ook kunnen zien hoe u het naar uw zin heeft op camping Hoeve aan den Weg. 

Wij vragen een kleine vergoeding voor het gebruik maken van onze Wi-Fi. De Wi-Fi tickets zijn te koop op de receptie.

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om overal een goede verbinden te hebben, kan het zo zijn dan de verbinding door omgevings factoren van mindere kwaliteit is. Ons Wi-Fi netwerk is niet geschikt voor het downloaden van grote bestanden en het streamen van films.

Wasserette

Niks is lekkerder dan een schone was

In de wasserette vind u wasmachines en drogers. Deze zijn voor algemeen gebruik.

De machines werken op muntgeld. In de wasmachines gaan 5 losse euro munten. Droger is €0,50 per 10 minuten. U mag uw eigen wasmiddel gebruiken maar bij de receptie is ook wasmiddel te koop.

Recreatieruimte ’t Okkie

Knutselen, spelen en film kijken

Hier worden de activiteiten georganiseerd voor de kinderen van jong tot oud. Indien activiteiten ergens anders plaatsvinden, wordt dit aangegeven op het wekelijkse recreatieprogramma.

Recreatieteam