Seizoen- en Jaarplaatsen in Drenthe
Seizoen- en Jaarplaatsen in Drenthe
Seizoen- en Jaarplaatsen in Drenthe

Seizoen- en Jaarplaatsen in Drenthe

Voor kampeerseizoen 2019 kunt u nog reserveren!:

Op het ruime terrein van Camping Hoeve aan den Weg vlak bij Diever is er de mogelijkheid om een seizoen- of jaarplaats uit te zoeken. Bij deze plaatsen heeft u de mogelijkheid om het hele seizoen gebruik te maken van de keur aan faciliteiten die wij u te bieden hebben.

Voor seizoenplaatsen kunt u kiezen tussen een standaard plaats of comfort plaats. De ruime standplaatsen zijn voorzien van 6 Amp. stroom en de comfort plaatsen beschikken over een eigen water en rioolpunt. De standplaatsen zijn allen afgescheiden door middel van beplanting, waardoor de privacy gewaarborgd is. U heeft de keuze om een plaats uit te zoeken op een veld met of zonder speeltoestel. Alle velden hebben een eigen indeling en karakter. Hierdoor is er voor ieder wat wils!

De jaarplaatsen op Camping Hoeve aan den Weg zijn op natuurlijke wijze aangelegd. Zo zijn de plaatsen gesitueerd rond twee mooie vijvers en is er veel natuurlijke beplanting. De standplaatsen zijn ongeveer 300 m2 groot en zijn aangesloten op gas, water en elektra. Het jaarplaatsen terrein is het gehele jaar geopend, zodat u ook in de winter kunt genieten van de schitterende omgeving en de rust.

Tevens is er de mogelijheid om een seizoenplaats te reserveren met een stacaravan. Deze ruime standplaatsen zijn aangesloten op water en elektra. U kunt dan van 30 maart 2018 t/m 14 oktober 2018 gebruik maken van uw eigen onderkomen. Het voordeel hiervan is dat u niet ieder jaar alles hoeft op te bouwen en af te breken en uw stacaravan blijft uiteraard op de plek staan.

Kom gerust een keer een kijkje nemen op de camping en ervaar het gevoel van een heel seizoen vakantie! Op deze manier doet u het beste een indruk op van onze camping en kunnen wij u voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven Reserveren
Seizoen- en Jaarplaatsen in DrentheSeizoen- en Jaarplaatsen in DrentheSeizoen- en Jaarplaatsen in Drenthe