Chalet of Bungalette huren in Drenthe
Chalet of Bungalette huren in Drenthe
Chalet of Bungalette huren in Drenthe

Chalet of Bungalette huren in Drenthe

seizoen 2019:

Camping Hoeve aan den Weg bij Diever verhuurd diverse chalets. Een chalet huren is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een heerlijke vakantiebestemming met een hoog niveau van comfort en zelf niet beschikt over een kampeermiddel.

Onze comfortabele chalets / Bungalette zijn geschikt voor 4 personen of 6  personen.Ze beschikken allen  over een toilet en badkamer voorzien van douche en wastafel. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht met o.a. magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Alle chalets kunnen verwarmd worden door middel van een gaskachel. U beschikt bovendien over een ruim terras voor uw chalet, zodat u optimaal kunt genieten!

Tevens is er de mogelijkheid om uw eigen bijzettentje mee te nemen, zodat u er ook met 5 of 6 personen van kunt genieten!

Goed om te weten

Bij aankomst zult u een schone accomodatie aantreffen. De kosten voor schoonmaak zijn bij de verhuurprijs inbegrepen.

Eenpersoonsdekbedden en kussens zijn standaard aanwezig, beddengoed en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Huurders zijn zelf aansprakelijk voor eventuele aangebrachte schade, verlies, breuk, vermissing e.d. De kosten van eventuele gebreken kunnen in rekening gebracht worden. Op al onze reserverings- en betalingsvoorwaarden zijn de recronvoorwaarden van toepassing.

In al onze verhuuraccomodaties is roken niet toegestaan. 

Honden zijn van harte welkom tot een maximum van 2 honden per verblijfperiode / chalet.

Tarieven Reserveren
Chalet of Bungalette huren in DrentheChalet of Bungalette huren in DrentheChalet of Bungalette huren in Drenthe